Asennuspaikka Car-Matti

Car-Matti on täyden palvelun autohuolto, joka kuuluu AD-autokorjaamoketjuun ja sijaitsee saman katon alla Imatran Varaosakeskuksen kanssa. Toimimme valtuutettuna merkkihuoltona, joten huoltaessasi auton meillä säilytät sille myönnetyt takuut. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tuntee hyvin eri automerkkien ja mallien erityspiirteet ja toteuttaa joustavasti kaikentyyppisiä huolto- ja korjaustöitä. Tutustu ohessa tarjoamiimme huollon palveluihin ja kysy meiltä lisää.

Car-Matti palvelee

ma–pe 8–17
huoltovaraukset: 040 577 3203

Kysy meiltä lisää
Määräaikaishuolto - Imatran Varaosakeskus
Määräaikaishuolto

Huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot. Valtuutettuna merkkihuoltona käytämme alkuperäisiä varaosia, jolloin autosi takuu säilyy.

Ilmastointihuolto - Imatran Varaosakeskus
Ilmastointihuolto

Ilmastoinnin täyttöhuollot, desinfioinnit ja laitehuollot. Suosittelemme täyttöhuoltoa kahden vuoden välein. Desinfiointi häätää bakteerit ja raikastaa järjestelmän.

Katsastustarkastus - Imatran Varaosakeskus
Katsastustarkastus

Varmista autosi kunto ennen katsastusta. Tarkastamme kaikki katsastuksessa läpikäytävät kohdat, jolloin voit huoletta jatkaa matkaasi katsastuskonttorille.

Pakokaasu- ja OBD-testi - Imatran Varaosakeskus
Pakokaasu- ja OBD-testi

Suoritamme pakokaasumittaukset sekä vikakoodien tarkastuksen ja annamme niistä todistukset. Varmistut ennen katsastusta, että kaikki toimii.

Alkolukkoasennus ja huolto - Imatran Varaosakeskus
Alkolukkoasennus ja huolto

Olemme valtuutettu alkolukkojen asennusliike. Asennamme, huollamme ja kalibroimme Dräger ja Alkolock -alkolukot.

Kysy lisää huollosta

Tiedustele meiltä mahdollisuutta huollon toimenpiteelle tai esimerkiksi löytyykö etsimäsi varaosa valmiina varastostamme! Ilmoitathan samalla autosi merkin ja rekisteritunnuksen. Olemme mahdollisimman pian sinuun yhteydessä. Huoltovaraus kannattaa tehdä suoraan puhelimitse numeroon: 040 577 3203.

Please leave this field empty.

Varaosat ja tarvikkeet autoon kuin autoon Varaosakeskukselta

Myymme laadukkaat varaosat ja autotarvikkeet lähes jokaiseen autoon, kattavasta varastostamme vieläpä heti mukaan – meillä on maakunnan yksi monipuolisimmista valikoimista! Hyödynnä myymälähenkilökuntamme ammattitaito ajoneuvoosi liittyvissä asioissa.

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme